• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.300 beoordelingen)
Juvena

Juvena

Producten 1-40 van 67

Sorteer op
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Juvena - de anti-verouderingsspecialist uit Zwitserland

Het traditionele Zwitserse bedrijf heeft zijn passie al in zijn naam verankerd, want die komt van het Latijnse "juvenalis" wat staat voor jeugdigheid. Juvena's visie: aantrekkelijkheid en frisheid die niet alleen tot uiting komt in het uiterlijk van een vrouw, maar in haar hele persoonlijkheid.
De anti-verouderingsdeskundige heeft zich al vanaf de oprichting in 1954 gespecialiseerd in het onderzoek naar huidverouderingsprocessen en de oorzaken daarvan. Juvena combineert op unieke wijze de kennis van meer dan 60 jaar traditie met de nieuwste bevindingen uit wetenschap en onderzoek. Dit resulteert in revolutionaire anti-aging oplossingen voor een jonger en aantrekkelijker uiterlijk - met zichtbaar succes!

Juvena onderzoekt voor uw schoonheid

Het geheim van de Juvena verzorging ligt in het innovatieve SkinNova SC complex, dat de huidkwaliteit zichtbaar verbetert. Naarmate we ouder worden, vertragen de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid en neemt de aanmaak van nieuwe cellen af. De huid heeft te kampen met droogte, verlies van elasticiteit en rimpels.

De SkinNova SC technologie ondersteunt de stamcelactiviteit van de huid, bevordert haar vermogen tot regeneratie en zorgt zo voor een frisse, jeugdige huid. Het traditionele Zwitserse bedrijf hecht bijzonder veel belang aan een uitstekende productkwaliteit en een optimale tolerantie. Daarom zijn alle ingrediënten dermatologisch getest en zijn ze ook uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Luxueuze verzorgingslijn met innovatieve actieve complexen

Juvena heeft een reeks series gezichtsverzorging en de populaire Body Care-lijn voor het lichaam uitgebracht. De Juvena Skin Energy lijn is een 24-uurs verzorging die uw huid rondom verwent. Het SkinNova complex met rododendron extract hydrateert en vitaliseert de huid intensief. Waardevolle oliën geven soepelheid en maken de teint stralend. Voor de serie zijn een vochtinbrengende crème, een oogcrème, alsmede een gelcrème en een crème met een bijzonder rijke textuur uitgebracht.

Een bijzonder hoogtepunt van Juvena is de luxueuze Mastercaviar verzorging. Een kostbaar kaviaar-zilvercomplex bevat proteïnen, mineralen en sporenelementen die het vochtgehalte van de huid verbeteren. Fijne oliën, hylaluronzuur en plantenextracten ronden de formule af. Trakteer uw huid op pure luxe met Juvena Mastercaviar - zij zal u dankbaar zijn met een stralend mooi uiterlijk!