• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

OVER ONS

Duik in een Wereld van Geur en Schoonheid bij Parfumerie.nl—Meer dan een Halve Eeuw Aan Toewijding en Passie!

Zoek je naar de perfecte geur of beautyproduct? Zoek niet verder! Gelegen in het bruisende hart van Amsterdam aan de iconische Damstraat, is Parfumerie.nl al meer dan 50 jaar dé go-to bestemming voor liefhebbers van parfum en schoonheid. Maar dat is niet alles—sinds 1999 zijn we ook pioniers in de digitale geurwereld als de allereerste online parfumerie!

Authenticiteit is Onze Tweede Natuur
We begrijpen dat vertrouwen cruciaal is wanneer het om schoonheid en verzorging gaat. Daarom staan we erop uitsluitend originele, topkwaliteit producten aan te bieden, rechtstreeks van de officiële leveranciers. Geen imitaties, enkel het echte werk!

Een Verrukkelijk Assortiment
Bij Parfumerie.nl vind je niet alleen de populaire, mainstream beauty- en parfummerken. We hebben ook een zorgvuldig samengestelde selectie van exclusieve niche- en premiummerken. Zo is er voor elk wat wils!

Meer dan Alleen Producten
Wandel virtueel of fysiek door onze winkel en geniet niet alleen van een ongeëvenaard assortiment, maar ook van professioneel advies, betoverende cadeaus, onweerstaanbare acties, en zelfs gratis samples. Want bij Parfumerie.nl draait alles om een complete, verrijkende ervaring.

Een Reis door de Tijd met Drogisterij Parfumerie Marjo B.V.
Het begon allemaal met Marjo.nl, vernoemd naar ons moederbedrijf Parfumerie Marjo in Amsterdam. Twee decennia geleden waagden we de eerste stappen online en specialiseerden we ons in niche en klassieke geuren. De overweldigende vraag leidde tot de lancering van Klassiekegeuren.nl. Maar de wereld wilde meer, en zo werd in 2007 Parfumerie.nl geboren—onze trots en het portaal waarmee we landelijke bekendheid hebben verworven.

Ontdek vandaag nog de magie van Parfumerie.nl en laat je zintuigen betoveren!

 title= title=
 title= title=
 title= title=
 title= title=