• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

Betalen

Hoe kan ik betalen?

U kunt op verschillende manieren veilig betalen, met geld, cadeaubonnen of digitale betaalmethoden.

  • Bancontact: via de vertrouwde bankomgeving
  • KBC/CBC: via de vertrouwde bankomgeving
  • Creditcard: wij accepteren Mastercard, Visa en Amex
Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Zodra we uw retourzending hebben verwerkt, betalen we u direct terug. Dit proces duurt meestal niet langer dan 5 werkdagen. De tijd die het vervolgens duurt voordat het geld op uw rekening staat, hangt af van uw gekozen betaalmethode.

Waar vind ik mijn factuur?

Uw facturen zijn te vinden in uw account, waar u ze naar wens kunt raadplegen en afdrukken. Heeft u geen account? Dan mailen we de factuur naar u toe. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kan ik achteraf betalen?

We streven er altijd naar om onze klanten de beste waarde te bieden, en een belangrijk onderdeel van onze filosofie is het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om de optie voor achteraf betalen niet langer aan te bieden. Deze beslissing is genomen vanwege de hoge kosten die verbonden zijn aan achteraf betalen, welke wij zouden moeten doorberekenen in onze prijzen.

Door af te zien van achteraf betalen, kunnen wij onze bedrijfskosten verlagen en deze besparingen direct doorgeven aan jou, onze gewaardeerde klant. Dit betekent dat je kunt blijven genieten van lagere prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit die je van ons gewend bent.

We begrijpen dat flexibiliteit in betaalopties belangrijk is en bieden daarom verschillende andere betaalmethoden aan, zoals directe betaling via iDEAL, creditcard en PayPal. Deze methoden zijn veilig, efficiënt en zorgen ervoor dat je bestelling snel verwerkt en verzonden kan worden.

Kan ik veilig betalen?

Ja, wij garanderen een veilige betaalomgeving voor alle betaalmethoden. U kunt ook kiezen voor de optie om achteraf te betalen.