Fillmed

Fillmed

Laboratoires Fillmed Skin Perfusion combineert behandelingen in de kliniek en thuisbehandelingen en maakt een holistische behandeling van de verouderde huid mogelijk. De specifieke protocollen combineren oppervlakkige peelings, micro-needling en professionele huidverzorging om de problemen van de verouderende huid aan te pakken. Meer over: Fillmed

 
van de 21 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-21 van de 21 Producten

  • € 2,95 bezorgkosten Vanaf € 50,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis stalen Bij iedere bestelling
  • € 2,95 bezorgkosten Vanaf € 50,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis stalen Bij iedere bestelling
  • € 2,95 bezorgkosten Vanaf € 50,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis stalen Bij iedere bestelling
van de 21 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-21 van de 21 Producten

 

Deskundigheid op het gebied van antiverouderings- en cosmetische behandelingen

Sinds 1978 toegewijd aan esthetische geneeskunde. Laboratoires FILLMED, experts in anti-ageing, ontwikkelen esthetische en cosmetische behandelingsoplossingen op basis van hyaluronzuur en hoogwaardige actieve bestanddelen.

Waar het allemaal is begonnen

Michel Tordjman, een Franse esthetische arts met een bijzondere fascinatie voor de celbiologie, heeft ons laboratorium in 1978 opgericht. Hij was de pionier van NCTF®, New Cellular Treatment Factor, een unieke, injecteerbare oplossing die de gevolgen van huidveroudering corrigeert.

De innovaties van Dr. Tordjman waren oorspronkelijk bedoeld om dermatologen en esthetisch geneeskundigen een uitgebreid gamma behandelingsoplossingen aan te bieden: peelings, hyaluronzuurinjecties en mesotherapie.

Dr. Michel TORDJMAN
OPRICHTER (FILLMED)

Tijdlijn

1978 - De Laboratoires FILLMED zijn opgericht door een Franse arts in de esthetische geneeskunde. Enkele jaren later creëerde hij de unieke, injecteerbare oplossingen NCTF® 135 & NCTF® 135 HA, ontwikkeld om de tekenen van huidveroudering te corrigeren*.
2009 - Lancering van X-HA3® dermale filler, een veelzijdige gel van hyaluronzuur met een hoge zuiverheid, die de correctie van rimpels en het herstel van volumes mogelijk maakt. Dit tekent de 360° benadering van huidverjonging met een uitgebreid portfolio
2011 - Schoonheidsspecialisten bieden in hun instituten anti-verouderingsprotocollen aan, gebaseerd op esthetische procedures zoals peelings en mesotherapie.
2013 - Lancering van SKIN PERFUSION, een huidverzorgingslijn speciaal samengesteld om medisch esthetische behandelingen en protocollen te begeleiden.
2016 - Lancering van ART FILLER®, een lijn van 4 Dermal Fillers, geformuleerd met TRI-HYAL® Technology: een combinatie van 3 soorten hyaluronzuur, waardoor een optimale vervormbaarheid voor HAUTE SCULPTURE-behandelingen wordt verkregen.
2019 - Lancering van NanoSoft®, de kleinste naald op de markt voor een bijna pijnloze injectie.
2020 - Lip Menu gelanceerd met ART FILLER® LIPS en ART FILLER® LIPS SOFT.

EXPERTINHA

ONZE EXPERTISE
Laboratoria FILLMED hebben een expertise in hyaluronzuur. Een speciaal voor ART FILLER® gebouwde productie-eenheid met de nieuwste generatie technologieën werd speciaal voor ART FILLER® ontworpen.

KWALITEITSGARANTIE
In overeenstemming met de strenge kwaliteitseisen garandeert de fabriek een productieproces dat voldoet aan strenge internationale normen: ISO 14644-1 en ISO 13485. Al onze spuiten worden individueel geïnspecteerd, manueel en visueel beoordeeld, één voor één, waardoor maximale kwaliteits- en veiligheidsnormen worden gegarandeerd.

VOORTDURENDE INNOVATIE
FILLMED Laboratories investeert in zijn innoverende productie, waarbij elk jaar 20% van de verkoopopbrengst wordt besteed aan R&D.

INNOVERENDE ONDERZOEKEN
FILLMED plant de wetenschappelijke studies dankzij de meest recente technologieën om de prestaties en de veiligheid van zijn producten te bewijzen.

IN VITRO STUDIES (OP BASIS VAN CELCULTUREN):
Wij testen onze producten op de primaire menselijke huidcellen die zijn aangepast aan de dagelijkse reële omstandigheden, zoals verouderde fibroblasten die zijn verkregen uit de diepte van de rimpels, huidcellen onder UV-straling of oxidatieve stress, om het klinische effect van de producten te verzekeren. De huidcellen zouden worden beoordeeld op hun morfologie of hun activiteiten/functies.

EX VIVO STUDIES (OP BASIS VAN WEEFSEL):
Om de laboratoriumomstandigheden zo goed mogelijk op de echte menselijke huid af te stemmen, testen wij onze producten op stukjes levende menselijke huid: deze stukjes, afkomstig van abdominoplastie- of liftingoperaties, kunnen van 24 uur tot 3 weken in het laboratorium worden bewaard. Na het aanbrengen van de producten (topisch of injecties) konden we vervolgens de huidstalen (biopsies) evalueren met alle beschikbare methodes zoals klassieke microscopen, elektronische microscopen, doseren van de markers, enz.

KLINISCHE PROEVEN:
We plannen verschillende multicentrische, vergelijkende en lange termijnstudies met voldoende steekproefgrootte om betrouwbare gegevens te bekomen en zo de artsen en ook de patiënten te verzekeren van de veiligheid en de doeltreffendheid van FILLMED producten. Dankzij deze studies kunnen we ook de meest precieze protocollen voorstellen aan de artsen.