• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire, een merk dat synoniem staat voor de Parijse rebellie en chique nonchalance, vertaalt zijn karakteristieke esthetiek moeiteloos naar de wereld van geuren. De geuren belichamen een moderne bohemien geest, vermengd met rock-'n-roll invloeden. De parfums, met hun gelaagde notities en onderscheidende karakters, nodigen je uit om je eigen verhaal te vertellen en je innerlijke durf te omarmen. Kies voor Zadig & Voltaire voor een geur die even onvergetelijk is als jij. 

zadig

Zadig & Voltaire

De nacht valt in Parijs. Overal magische schaduweffecten. Het magnetische aura van de stad. Parijs, overdag. De sprankelende lichtjes. De metallic schitteringen. Liefde op het eerste gezicht, de eerste ontmoeting. Zo begint een liefdesverhaal. Hun ontmoeting in het nachtelijke Parijs. Uitgesproken. Vrij. Als niemand kijkt laat ze haar parfumflacon in zijn handen glijden, voordat ze in de donkerte van de nacht verdwijnt. Dan moeten zij elkaar opnieuw, in Saint Sulpice. Het avontuur gaat verder. Geur tegen geur. Nog steeds verliefd.

Waar het allemaal begon

In 1997 creëerde Thierry Gillier modehuis ZADIG & VOLTAIRE en het concept EASY LUXURY. Een chique en casual stijl die staat voor rock-'n-roll, kunst en Parijs. Thierry Giller haalt zijn inspiratie uit kunst. De iconische duo parfums breken de traditionele parfumregels. Beide parfums zijn heel herkenbaar door de geursignatuur: sandelhout en vanille.​

zadig