Davidoff
Heren parfum

Heren parfum

Davidoff is een Zwitsers merk dat voornamelijk bekend staat om zijn hoogwaardige tabaksproducten en luxe accessoires. Het merk heeft echter ook een indrukwekkende collectie parfums voor mannen ontwikkeld.

Davidoff lanceerde zijn eerste herengeur, Davidoff for Men, in 1984. Dit was een tijdloze klassieker die nog steeds populair is vanwege de kenmerkende geur die bestaat uit noten van lavendel, basilicum, salie en houtachtige tonen.

Een andere populaire geur van Davidoff is Cool Water Man, die voor het eerst werd gelanceerd in 1988 en nog steeds een van de meest geliefde parfums voor mannen is. Cool Water Man is een frisse, oceaan-geïnspireerde geur met topnoten van munt, lavendel en rozemarijn, hartnoten van geranium en neroli en basisnoten van sandelhout, cederhout en muskus.

De Davidoff herenparfums zijn geliefd vanwege hun tijdloze elegantie en de zorgvuldig samengestelde geurcombinaties die ervoor zorgen dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. De geuren van Davidoff variëren van fris en licht tot diep en verleidelijk en bieden mannen van alle leeftijden en stijlen een breed scala aan opties.