• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

Duurzaamheid

DUIK IN DE DUURZAME WERELD VAN PARFUMERIE.NL

Onder duurzame beauty verstaan wij producten die goed zijn voor de planeet, mens en dier. Zo hebben wij drie categorieën waaronder, Cruelty-Free, Vegan en Duurzame Verpakking. Wij leggen jou stap voor stap uit wat al die termen betekenen en hoe jij jouw beautyroutine een duurzame twist kunt geven!

banner

Vegan Parfum

Vegan parfum, of plantaardig parfum, bevat geen dierlijke ingrediënten of bijproducten, in tegenstelling tot traditionele parfums met muskus, ambergris, en andere dierlijke elementen. Vegan parfums gebruiken plantaardige en synthetische alternatieven voor vergelijkbare geuren. Ze zijn populair bij consumenten die waarde hechten aan dierenwelzijn, ethische overwegingen en duurzaamheid, door het bieden van een milieuvriendelijk alternatief zonder in te leveren op geurcomplexiteit.

vanilla sex

Aveda

Aveda, een pionier in duurzame schoonheid, biedt een scala aan luxueuze haar- en huidverzorgingsproducten die zowel goed zijn voor jou als voor de planeet. Met gebruik van plantaardige ingrediënten, verpakkingsmaterialen uit hernieuwbare bronnen en het streven naar eerlijke handel, omarmt Aveda een holistische benadering van schoonheid. Laat je betoveren door de heerlijke aroma's en voel de positieve impact van je keuze voor duurzame beauty.

vanilla sex

Biotherm

Biotherm, als toonaangevend cosmeticamerk, zet zich in voor hoogwaardige producten die zowel de huid verwennen als de planeet respecteren. Ze streven naar duurzaamheid in productie en verpakking om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, door samenwerking met duurzame leveranciers en verantwoorde inkoop. Innovatieve technologieën worden omarmd om waterverbruik te verminderen en hernieuwbare energie te gebruiken. Biotherm ondersteunt ook waterbeschermingsinitiatieven en mariene behoud, inspirerend via hun Blue Beauty-initiatief tot bewuste actie voor oceaanbescherming.

vanilla sex