• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

Earth Day

Earth Day

Nationale Earth Day is een dag die in het teken staat van milieubewustzijn en duurzaamheid. Het is een dag waarop mensen over de hele wereld stilstaan bij de gezondheid van onze planeet en nadenken over hoe we beter voor de aarde kunnen zorgen. Denk aan navulbare parfum flessen (refill) tot Vegan (plant based) en cruelty-free producten!

Earthday

Ontdek Guerlain

Al bijna twee eeuwen symbool van schoonheid én duurzaamheid. Met ons 'Guerlain for Bees Conservation Programme' zetten we ons in voor biodiversiteit. Kunst en innovatie leiden ons naar een groenere toekomst. Leer meer over onze duurzame missie vandaag.

Aveda Shampowder Droogshampoo

Wist je dat je tot 22,7 liter kan besparen door je haar een keertje niet te wassen? Sla je wasbeurt over en gebruik een droogshampoo. De trending Aveda shampowder zorgt voor instant volume, textuur & een frisse look. Het absorbeert overtollig talg, onzuiverheden en zweet met krachtige plantenextracten.

shampowder
earthday

Green is The Way!

Vegan gezichtsproducten op plantbasis zijn de belichaming van ethische schoonheid en duurzaamheid. Deze gezichtsproducten putten uit de rijkdom van de natuur, met formules die barsten van plantaardige ingrediënten zoals natuurlijke oliën, fruitextracten, kruiden en bloemen. Door te kiezen voor vegan gezichtsproducten op plantbasis, omarmen consumenten niet alleen een effectieve huidverzorgingsroutine maar ondersteunen ze ook een wereldwijde beweging voor het planeet die wij thuis noemen.