• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

OMARM WIE JE WERKELIJK BENT. MYSLF.

Ontdek de nieuwe parfum voor mannen van Yves Saint Laurent: MYSLF. De geur van MYSLF is de belichaming van de man die je werkelijk bent, met al je nuances. Het is een statement van moderne mannelijkheid, waarin alle facetten en emoties omarmd worden.

 title= title=

HOUTACHTIGE GEURAKKOORDEN

De geur opent met een fris en levendig akkoord van bergamot uit Calabrië en vert de bergamot. In het hart vind je wilde en levendige oranjebloesem uit Tunesië, speciaal ontwikkeld voor YSL BEAUTY. Tot slot zijn er sensuele en textuurrijke houtakkoorden van Indonesische patchoeli en Ambrofix™. In het hart van de fles, ingebed in het glas, vind je het iconische YSL Cassandre-logo. Mijn geur, MYSLF.

DE AMBASSADEUR. AUSTIN BUTLER.

Austin omarmt alle verschillende facetten die hij is, maar ook die hij kan zijn. Sensitief, zelfverzekerd, maar benaderbaar. Autentiek, maar complex. Een enorm getalenteerde artiest. 

 title= title=
 title= title=

DE FLACON

Een YSL-silhouet in een fles. Strak. Vloeiend.Een zwartgelakte monoliet in nuances waarin je jezelf kunt zien. In het hart, ingebed in het glas, staat het iconische YSL Cassandre-logotype. 

NAVULBAAR

Alle formaten van MYSLF zijn navulbaar, waardoor er minder verpakkingsmateriaal nodig is. Door de Eau de Parfum fles bij te vullen, kan er tot wel 43%* glas, 75%* metalen, 21%* plastic en 16%* papier worden bespaard. 

*De berekening is gebaseerd op de vergelijking van 1 navulbare fles van 100 ml + 2 navullingen van 150 ml versus 4 navulbare flessen van 100 ml.

 title= title=