• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

Green Week

Green Beauty Week

Green Beauty Week is een belangrijke week in de wereld van milieuvriendelijke schoonheidsproducten. Een belangrijk aspect van Green Beauty Week is de promotie van gerecyclede en recyclebare verpakkingen. Veganistische parfums zijn een ander hoogtepunt van Green Beauty Week. Deze geuren worden gemaakt zonder dierlijke ingrediënten en worden niet getest op dieren. Dit evenement bevordert een meer milieubewuste benadering van schoonheid die zowel mensen als de planeet ten goede komt.

greenbeautyweek

Ontdek Guerlain

Al bijna twee eeuwen symbool van schoonheid én duurzaamheid. Met ons 'Guerlain for Bees Conservation Programme' zetten we ons in voor biodiversiteit. Kunst en innovatie leiden ons naar een groenere toekomst. Leer meer over onze duurzame missie vandaag..

Guerlain

Ontdek de Aqua Allegoria Florabloom: een veelkleurig bloemenboeket. De geur is gekenmerkt door de geurnoten van witte-tuberoos, viool-en iris akkoord. De Aqua Allegoria geuren hebben een navulbare en recyclebare flacon met draaidop, gemaakt in Frankrijk van ten minste 15% gerecycled glas.

vanilla sex
Bestsellers

Shiseido

Vegan, natuurlijk en milieuvriendelijk. Ontdek WASO, een productlijn van Shiseido die plantaardige Japanse ingrediënten bevat. Breng de huid in balans met de effectieve, natuurlijke producten, rechtstreeks van het land naar jouw badkamer. Met het oog op duurzaamheid worden de verpakkingen gemaakt van 95% gerecycled plastic en zijn er refills beschikbaar.

Molton Brown

Sinds 1971 is Molton Brown een pionier in positieve luxe, waarbij ze nooit op dieren testen en hervulbare opties aanbieden. Met een koolstofneutrale faciliteit en veganistische formules vervaardigen ze trots hun producten in Engeland, waarbij ze een toewijding aan duurzaamheid en dierproefvrije uitmuntendheid belichamen.

vanilla sex
Issey Miyake

Issey Miyake

Een duurzame combinatie van water en natuur. Ervaar geuren die de puurheid van de natuur omarmen, met milieuvriendelijke formules en verpakkingen. Ontdek de frisse, tijdloze en elegante geuren van Issey Miyake. De flacons zijn gemaakt van gerecycled glas en voorzien van een houten dop.