Escentric Molecules

Molecule

De Escentric Molecules Molecule lijn is een unieke collectie van parfums die bekend staat om zijn minimalistische en toch krachtige geurcomposities. Elk parfum in deze lijn bevat slechts één aromamolecuul als belangrijkste ingrediënt, wat resulteert in een eenvoudige en pure geur.

De Escentric Molecules Molecule lijn omvat verschillende geuren, waarbij elk parfum is vernoemd naar het belangrijkste molecuul waarop het is gebaseerd. Zo is bijvoorbeeld Molecule 01 gebaseerd op Iso E Super, een synthetisch molecuul met een warme, houtachtige geur die van nature niet voorkomt in de natuur. Andere geuren in de lijn zijn onder meer Molecule 02 (gebaseerd op ambroxan), Molecule 03 (gebaseerd op vetiver) en Molecule 04 (gebaseerd op javanol).

De Escentric Molecules Molecule lijn is geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een subtiele en unieke geur, die niet overheersend is en zich goed aanpast aan de individuele lichaamschemie van de drager. Het is dan ook geen verrassing dat deze geuren vaak te vinden zijn op de planken van boetieks en high-end parfumerieën.