• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

Haarverzorging

Shampoo assortimentShampoo assortiment
Conditioners voor het haar assortimentConditioners voor het haar assortiment
Haarmaskers assortimentHaarmaskers assortiment
Styling assortimentStyling assortiment

Onze merken

 title= title=
 title= title=
 title= title=
 title= title=

Alleen het beste voor uw haar - Ontdek de perfecte haarverzorging voor u

Monique uit Antwerpen

Al jaren ben ik een grote fan van de producten van Marlies Möller. Mijn haar heeft zichtbaar een oppepper gekregen en het is ook mensen rondom mij opgevallen.

Alice uit Luik

Door mijn jarenlange ervaring in de kapperswereld wist ik welke producten echt goed zijn voor mijn haar en hoofdhuid. Uiteindelijk heb ik gekozen voor haarverzorging van Aveda en ben daar nooit meer vanaf geweken. Een plezier voor mijn haar.

Individuele verzorging voor elk haartype

Ieder type haar vraagt om andere verzorging en specifieke voedende bestanddelen. Bijvoorbeeld, droog haar heeft baat bij een haarverzorgingsproduct met een rijke textuur en specifieke actieve ingrediënten die de haarstructuur herstellen. Het toepassen van voedende haarbehandelingen op wekelijkse basis draagt bij aan het gladder maken van het haaroppervlak en zorgt voor een mooie glans. Een algemeen succesvolle haarverzorgingsroutine start doorgaans op deze manier: was je haar om de drie dagen met een shampoo die geschikt is voor jouw haartype. Jouw kapper, zoals bijvoorbeeld een Vlaamse kapper, kan je hierover zeker waardevol advies geven.

Verzorging voor normaal haar

Beschik je van nature over glanzend, veerkrachtig en gemakkelijk te ontwarren haar? Proficiat, want je behoort tot de weinige mensen die gezegend zijn met van nature onderhoudsvriendelijke lokken. Je haar is niet vet en heeft geen last van droogheid of gespleten punten. Toch moet je normaal haar verzorgen om het gezond en mooi te houden.

Een shampoo voor normaal haar dient overtollig vet en stylingresten te verwijderen en je haar te laten glanzen. Het is het beste om je haar niet elke dag te wassen. Voor normaal haar volstaat het om elke 2-3 dagen te wassen. Verzorging voor normaal haar moet zo mild mogelijk zijn en een huidneutrale pH-waarde hebben. Dit is zacht voor de hoofdhuid en tast de natuurlijke beschermlaag van huid en haar niet aan.

Bij ons vind je precies de juiste verzorging voor normaal haar die bij jouw behoeften past. Het aanbod omvat bijvoorbeeld het merk evo, een insidertip voor liefhebbers van natuurlijke cosmetica. De dagelijkse serie voor normale personen vertrouwt op de natuurlijke frisheid van munt en doet het zonder kunstmatige ingrediënten zoals sulfaten en parabenen. De volledig natuurlijke verzorging voor normaal haar zorgt voor glans en soepelheid en bevrijdt de hoofdhuid van stylingresten. Sommige shampoos gebruiken een bijzonder milde formule die de haarstructuur beschermt met een optimale pH-waarde en het haar gemakkelijk doorkambaar maakt.

Verzorging voor gekleurd haar

Met kleuringen kan je jouw look steeds weer veranderen. Verzorging voor gekleurd haar helpt om behandeld haar mooi en gezond te houden en lang van je haarkleur te genieten. Een goede haarverzorging wordt ook aanbevolen omdat gekleurd haar door de behandeling wordt beschadigd. Bij Parfumerie.nl vind je een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten speciaal voor gekleurd haar die de haarstructuur en kleurbriljantie beschermen.

Het merk Aveda biedt bijvoorbeeld uitstekende shampoos en conditioners. De Color Save-producten in deze serie zijn ontworpen voor chemisch behandeld haar. Ze beschermen ze tegen vervaging en ondersteunen de eigen proteïnestructuur van het haar.

Verzorging voor fijn haar

Lang, dik en sterk haar - dat is wat veel vrouwen willen. Maar helaas, slechts enkelen zijn ermee gezegend. Maar zelfs fijn haar ziet er geweldig uit met de juiste haarverzorging en styling. De hoogwaardige producten van Marlies Möller, bijvoorbeeld, vinden de perfecte balans tussen zachte reiniging en gladde verzorging zonder het haar te verzwaren.

Haarverzorging voor fijn haar bevat ingrediënten die de structuur verbeteren maar het haar niet onnodig verzwaren. Niacinamide, keratine en andere herstellende bestanddelen versterken de haarstructuur en doen het haar er sterker en volumineuzer uitzien. De shampoos hebben ook een vochtinbrengende werking en zorgen zo voor glans en elasticiteit. Zorg ervoor dat je speciale producten voor fijn haar gebruikt, want rijke conditioners of kuren kunnen het haar slap laten hangen. Het is ook het beste om verzorgingsproducten alleen op de uiteinden aan te brengen en niet op de wortels. Onze tip: Breng behandelingen en maskers aan voordat je je haar wast, zodat er geen productresten in het haar achterblijven en het zwaar en draderig wordt.

Shampoos en conditioners vormen de basis van de verzorging van fijn haar. Voor nog meer volume bieden wij een breed scala aan stylingproducten die dunner wordend haar voller doen lijken en een betrouwbare fixatie garanderen.

Verzorging voor vet haar

Voer je een eindeloze strijd tegen vet haar en een vette hoofdhuid? Je haar is pas gewassen, maar binnen de kortste keren voel je dat het slap en draderig begint te worden? Snel vet haar heeft speciale haarverzorging nodig die talg en productresten gericht en diepgaand verwijdert zonder het onnodig uit te drogen. Producten voor vet haar verzorgen je haar op milde wijze en brengen je hoofdhuid weer in balans.

Het begint allemaal met de juiste shampoo, maar als het gaat om de juiste verzorging voor vet haar, zijn er ook nog andere kleine dingen om rekening mee te houden: Het water mag niet te heet zijn, maar hoogstens op lichaamstemperatuur, want heet water belast de hoofdhuid. Bij het wassen moet het haar gekneed worden. Masseer je hoofd niet, want dat kan ook de talgproductie stimuleren. Kuren, haarmaskers en conditioners moeten ook alleen op de lengten en punten van het haar worden aangebracht en niet op de wortels.

Verzorging voor droog en beschadigd haar

Mooi, gezond haar, haar dat glanst - welke vrouw wenst dat niet? Veel vrouwen met droog en beschadigd haar kennen vaak alleen het tegenovergestelde. Hun haar heeft gewoon geen glans of veerkracht meer, in plaats daarvan is het versleten, broos en ziet het er breekbaar uit.

Er zijn veel oorzaken voor gestresst haar, van verschillende omgevingsinvloeden zoals zon of wind tot contact met gechloreerd of zout water. Wijzelf zijn echter niet geheel onschuldig aan de gebroken structuur van ons haar, want regelmatig föhnen, krullen of steilen is een belasting voor het haar. Voeg daar nog highlights, kleuring of het gebruik van de verkeerde haarproducten aan toe.

Gelukkig zijn er tal van producten van topmerken die je haar van binnenuit versterken en het een nieuwe glans geven. Ontdek onze diverse haarverzorgingslijn en vind een product op maat van jouw behoeften.

Verzorging voor droog haar moet bijzonder rijk zijn aan vochtinbrengende bestanddelen.

Als het haar niet alleen droog maar ook beschadigd en broos is, wordt een intensieve haarverzorging aanbevolen. De haarshampoo is bijzonder zacht en omhult het haar met een beschermend laagje. Dit beschermt het tegen wrijving, herstructureert en versterkt het. Met deze haarverzorging kun je zelfs gestresst haar en haarpunten die gevoelig zijn voor gespleten haar temmen. Het resultaat: soepel haar dat mooi glanst en er gerevitaliseerd uitziet.

Als je beschadigd haar hebt, moet je regelmatig haarmaskers in je haarverzorgingsroutine opnemen. Zo kun je je haar op lange termijn meer vitaliteit, elasticiteit en weerstand geven. Breng ten minste eenmaal per week een herstellend masker aan en laat het ten minste 10 minuten zitten om te profiteren van het versterkende effect.

In ons assortiment vind je diverse verzorgingsproducten voor alle haartypes en behoeften. Van milde shampoos en voedende conditioners tot intensieve maskers en hoogwaardige stylingproducten, er is voor ieder wat wils. Merken zoals Aveda, Marlies Möller en vele anderen bieden je hoogwaardige producten die jouw haar precies de verzorging geven die het nodig heeft.

Een goede haarverzorgingsroutine en het gebruik van de juiste producten zijn essentieel voor gezond en mooi haar. Besteed aandacht aan de specifieke behoeften van je haar en hoofdhuid, en pas je verzorgingsroutine en productkeuze hierop aan. Met de juiste verzorging en aandacht zul je merken dat je haar er gezonder, glanzender en vitaler uitziet.

Vergeet niet dat naast de externe verzorging van je haar, ook een gezonde levensstijl en voeding een belangrijke rol spelen in de algehele gezondheid van je haar. Zorg voor voldoende inname van vitamines, mineralen en eiwitten, en vermijd zoveel mogelijk factoren die je haar kunnen beschadigen, zoals overmatige hittebehandelingen of blootstelling aan schadelijke stoffen.

In combinatie met de juiste haarverzorgingsproducten en een gezonde levensstijl, zul je merken dat je haar er gezonder en mooier uitziet dan ooit tevoren.
 

De belangrijkste accessoires voor verzorgd haar

Naast de dagelijkse invloeden van het milieu, wordt ons haar ook beïnvloed door de stress die styling met zich meebrengt, wat een goede haarverzorging noodzakelijk maakt. Om de stress te minimaliseren, is het cruciaal om zachte accessoires te gebruiken. Borstels, haardrogers, stijltangen of krultangen - hoe geavanceerder het ontwerp, hoe beter het is voor je haar.

Voor extra luxe kun je de stijl- en krultang van Dyson uitproberen. De Dyson Airwrap krultang werkt bijvoorbeeld met een luchtstroom in plaats van warmte. Dit zorgt voor prachtige krullen met optimale veerkracht, zonder risico op verbranding. Deze methode is veel zachter voor je haar.

Naast elektronische artikelen is het belangrijk om borstels en kammen van hoge kwaliteit te gebruiken. Hiermee voorkom je onnodige stress voor je haar. De Marlies Moller borstels zijn een goede keuze. De speciale borstelharen maken het eenvoudig om je haar te ontwarren, zelfs als het nat is, waardoor haarbreuk wordt voorkomen.

Haarparfum combineert haarverzorging met een heerlijke geur!

Sommige bekende parfummerken hebben nu speciaal voor het haar ontwikkelde geuren op de markt gebracht die passen bij hun populairste originele geuren. Met een haarparfum kun je zorgeloos genieten van een betoverende geur in je haar. In tegenstelling tot gewoon parfum, bevat een haarparfum vaak voedende ingrediënten en beschermt het tegen schadelijke straling dankzij UV-filters.

De geur is subtiel, maar blijft lang in het haar en wordt verspreid met de bewegingen van het hoofd - sensueel en vrouwelijk. Het ideale product om je haarverzorgingsroutine 's ochtends mee af te ronden. In onze winkel vind je haarparfums van het populaire parfum La Vie Est Belle van Lancôme en het betoverende Dior J'adore.