• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)
Kerst bannerKerst banner

Happy Chinese New Year!

2024 is het jaar van de Draak, symbool van trots, vitaliteit, enthousiasme, en ongeëvenaard succes. Met zijn krachtige en inspirerende aanwezigheid vertegenwoordigt de Draak een unieke combinatie van energie en verfijning, eigenschappen die weerspiegeld worden in onze zorgvuldig geselecteerde collectie parfums.

 

Duik in ons assortiment en ontdek geuren die speciaal zijn samengesteld om de essentie van de Draak te vangen; van de diepe, aardse tonen die zijn kracht en stabiliteit benadrukken tot de sprankelende, levendige noten die zijn levenslust en charisma uitstralen.

 

Elke geur is een ode aan de Draken onder ons – de onverschrokken pioniers, de onstuitbare krachten van natuur, en de inspirerende leiders die hun unieke pad volgen.


OUDH

Een krachtige en luxe geur die de sterkte en het charisma van de Draak belichaamt. Oudh staat bekend om zijn rijke, houtachtige en aromatische tonen die zowel complex als verleidelijk zijn.

makeup

SANDELHOUT

Een warme, rijke en houtachtige geur die stabiliteit en diepte uitstraalt. Sandelhout is perfect voor de extraverte en inspirerende Draak, en voegt een gevoel van eeuwige elegantie toe.

makeup

BERGAMOT

Levendig en fris, bergamot voegt een sprankelende, citrusachtige frisheid toe die het enthousiasme en de geestdrift van de Draak weerspiegelt.

makeup

JASMIJN

Een verleidelijke en exotische geur die de onweerstaanbare en voortreffelijke aard van de Draak benadrukt. Jasmijn staat bekend om zijn rijke, bloemige noten die zowel opwindend als verfijnd zijn.

makeup

PEPER

Pittige en energieke peperaccenten kunnen de levendige en avontuurlijke geest van de Draak onderstrepen, en bieden een unieke twist die past bij de uitverkoren en succesvolle aard van dit teken.

makeup

AMBER

Warm, mysterieus en sensueel, amber voegt diepte en complexiteit toe, wat resoneert met de trotse en krachtige persoonlijkheid van de Draak.

makeup

PATCHOULI

Met zijn aardse en houtachtige noten, ondersteunt patchoeli de extraverte en geaarde aspecten van de Draak, en bevordert een gevoel van welzijn en harmonie.

makeup