• checkGratis staaltjes
 • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
 • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)
 1. In aanmerking komende personen: Deze actie is alleen beschikbaar voor personen die momenteel klant zijn bij Parfumerie.nl. Parfumerie.nl behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken te bepalen wie als klant wordt beschouwd.
 2. Dubbele deelname: Elke klant mag maar één keer deelnemen aan deze actie. Als we vaststellen dat iemand meer dan één keer heeft deelgenomen, kan deze persoon worden uitgesloten van de actie.
 3. Verstrekking van persoonsgegevens: Door deel te nemen aan deze actie, geeft u Dior toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken voor toekomstige marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven. U kunt zich op elk moment afmelden voor dergelijke communicatie door de instructies in de betreffende communicatie te volgen.
 4. Verzending: Houd er rekening mee dat we alleen samples kunnen versturen naar adressen in Nederland.
 5. Verkoop aan derden: Parfumerie.nl zal uw persoonsgegevens nooit verkopen aan derden.
 6. Verzending: Houd er rekening mee dat we alleen samples kunnen versturen naar adressen in Nederland.
 7. Toestemming: Door deel te nemen aan deze actie, bevestigt u dat u akkoord gaat met deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, mag u niet deelnemen aan deze actie.
 8. Vrijstelling van aansprakelijkheid: Parfumerie.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele problemen of complicaties die kunnen ontstaan in verband met deze actie, tenzij dit wettelijk is uitgesloten.
 9. Wijzigingen en beëindiging: Parfumerie.nl behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen of deze actie op elk moment te beëindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving, naar eigen goeddunken.

Door een sample aan te vragen, bevestigt u dat u deze voorwaarden heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.