• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)
banner horoscoopbanner horoscoop

Jouw 2024 Beauty Horoscoop!

Een nieuw jaar, een nieuwe horoscoop! Ontdek de perfecte make-up look voor het nieuwe jaar die past bij jouw energie en is afgestemd op de stand van de sterren. Omarm een kosmische gloed met hemelse tinten of kies voor gedurfde, energieke kleuren die samensmelten met jouw unieke vibe. Laat je schoonheid stralen terwijl de sterren zich in het komende jaar voor jou uitlijnen!

Vuur banner Vuur banner

Jouw element is Vuur en jouw Beauty is gedurfd.


Leeuw, Boogschutter & Ram

Zonneschijn of bewolking, jouw huid verdient de beste bescherming! Ontdek jouw ideale SPF bij ons en zorg ervoor dat je huid elke dag veilig en stralend is. Van lichte dagcrèmes tot intensieve zonbescherming, wij hebben alles wat je nodig hebt om je huid gezond en jeugdig te houden. Start nu je reis naar een perfect beschermde huid met onze uitgebreide SPF-collectie.

Bestsellers
Water bannerWater banner

Jouw element is Water en jouw Beauty is romantisch.


Kreeft, Schorpioen & Vissen

Voor Vissen, Schorpioen en Kreeft gaan romantische en gedurfde gedachten wild tekeer. Is het romantiek of mysterie dat we hier voelen? Of misschien is het gewoon die fantastische blush en lip tint...

Bestsellers
aarde banneraarde banner

Jouw element is Aarde en jouw Beauty is krachtig.


Stier, Maagd & Steenbok

Het is tijd om die impact te maken waar je zo diep naar verlangt. Niets zal zo goed aansluiten bij jouw gedurfde energie als een levendige lipkleur, waardoor je het gevoel krijgt dat je de wereld aankunt.

Bestsellers
Lucht bannerLucht banner

Jouw element is Lucht en jouw Beauty is fantasierijk.


Waterman, Tweelingen & Weegschaal

Jouw praktische aard kan heel de dag doelen opstellen voor het nieuwe jaar, maar misschien is het vernieuwen van je foundation-routine voldoende om je het gevoel te geven dat je alles aankunt dit jaar.

Bestsellers