• checkGratis staaltjes
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verzonden
  • checkGemakkelijk online retourneren binnen 100 dagen
4.4 out of five star rating on Trustpilot 4.4(2.400 beoordelingen)

THIS IS REALLY HER! 

THIS IS REALLY HIM!

TWEE NIEUWE EN INTENSE PARFUMS

Ontdek de gedurfde nieuwe geuren voor hem en voor haar van Zadig&Voltaire.

Duo parfums voor geliefden die samen op nachtelijk avontuur zijn in Parijs. Ze zijn forever young, spontaan en voelen zich helemaal vrij. 

THIS IS REALLY HER!

ZADIG&VOLTAIRE overtreedt de regels voor deze nieuwe bloemige ambergeur met een verslavende intensiteit. Geïnspireerd door de lichten van Parijs bij nacht, This Is Real Her! is gehuld in een oogverblindend gouden flacon met een metallic leer etiket. Het is een parfum dat een verfijnde sensualiteit onthult voor dag en nacht.


Heldere topnoten van roze bessen worden verlicht door groene accenten van basilicum. In het hart, een metaalachtig akkoord dat zorgt voor een spannend contrast met het iconische kastanje-akkoord. De basis onthult warme tonen van honing, patchoeli en vanille voor een verslavend spoor.

THIS IS REALLY HIM!

This Is Really Him! verlicht de nacht en verwarmt de lucht met zijn elegante houtachtige ambergeur. Badend in een gedurfde zilveren tint, This Is Really Him! is geïnspireerd door de schaduweffecten in het maanlicht in Parijs. Het label glanst met een gemetalliseerde afwerking.


De geur opent met heldere tonen van strelende grapefruit en sprankelende citroen. In de hart, metallic oranjebloesem akkoord dat zorgt voor een donkere nuance. De basis combineert Palo Santo (heilig hout) en amberhout voor een elegante geurspoor.

MAKE-UP

Zadig&Voltaire voegt twee intense nieuwe geuren aan de collectie toe. Intenser dan ooit tevoren breken THIS IS REALLY HER! en THIS IS REALLY HIM! met de grenzen van vrijheid. Een nieuw avontuur, wanneer de dag in de nacht overgaat. This is Zadig!

SHOP ZADIG & VOLTAIRE FAVORIETEN