Juliette Has a Gun

Lili Fantasy

Lily Fantasy is een verfijnde en romantische geur van het Franse parfummerk Juliette has a gun. De geur is een deel van de Luxury Collection en is ontworpen om de fantasieën van vrouwen te weerspiegelen en hun innerlijke romantiek te versterken.

Lily Fantasy opent met topnoten van groene mandarijn, peer en grapefruit, die de geur een frisse en fruitige start geven. Het hart van de geur bestaat uit delicate bloemen, waaronder lelie van de vallei, jasmijn en oranjebloesem, die zorgen voor een zoete en romantische geur. De basisnoten van patchouli, muskus en vanille geven de geur een warme en sensuele finish.

De fles van Lily Fantasy is een elegante en minimalistische glazen fles, die de geur perfect weerspiegelt. De geur is geschikt voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden, en is een populaire keuze voor vrouwen die houden van een romantische en verfijnde geur.

Lily Fantasy van Juliette has a gun is een unieke en betoverende geur die de fantasieën van vrouwen tot leven brengt. Het is een must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur die hun innerlijke romantiek versterkt en hun elegantie en verfijning benadrukt.