Kado van Sensai

SensaiSensai

Beste Thuis met Daalder gast,

We hopen dat je heerlijk hebt genoten van je Thuis met Daalder menu en dat je een heel gezellige avond hebt gehad! Zeer waarschijnlijk heb je deze bestelling gedaan na het zien van de story van Lonneke Nootenboom op Instagram. Lonneke heeft Daalder en Edel by Dennis als favoriet restaurant genoemd in haar recent verschenen boek Style your Life, waarin zij ook super lovend over SENSAI spreekt. Zowel SENSAI als Restaurant Daalder staan voor luxe en kwaliteit, vandaar de mooie samples van SENSAI bij jouw Thuis met Daalder bestelling. Geen toeval, want deze verzorgende lotion en emulsie zijn net als een mooi gerecht en een goed glas wijn, de perfecte combinatie!

SENSAI is afkomstig uit Japan en kenmerkt zich door de toepassing van de meest kostbare zijde ter wereld: Koishimaru Zijde. Deze zijdesoort zorgt ervoor dat de producten aanvoelen als een tweede huidje en dat is exact wat de trouwe gebruiksters zo ontzettend kunnen waarderen aan deze producten; dat superfijne huidgevoel. Los daarvan hebben alle producten een heel direct effect als het gaat om hydratatie en het verkrijgen/verbeteren van de uitstraling van jouw huid. En dat is nu precies wat voor iedere vrouw zo belangrijk is!

Heb je de samples van die heerlijke lotion en emulsie al geprobeerd en smaakt het naar meer SENSAI-producten? Parfumerie Marjo bied je een leuke Moederdag korting aan direct op de site waar je nu beland bent.

De kortingscode is: SEN5

Geniet van het leven en van je huid!

Met warme groet,

Jaqueline Bakker

SENSAI trainer